Domov jesene života - rozpočtová organizácia Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavywww.bratislava.sk

Vyhľadávanie

 

Cesta: Titulka

 

IV. medzinárodná konferencia Aktivizácia seniorov a nefarmakologické prístupy v liečbe Alzheimerovej choroby

Konferencia
V dňoch 19.- 20. septembra 2012 sa uskutočnila IV. medzinárodná konferencia Aktivizácia seniorov a nefarmakologické prístupy v liečbe Alzheimerovej choroby, ktorú organizujú Slovenská Alzheimerova spoločnosť v spolupráci s centrom Memory.
 

 
 

V dňoch 19.- 20. septembra 2012 sa uskutočnila IV. medzinárodná konferencia Aktivizácia seniorov a nefarmakologické prístupy v liečbe Alzheimerovej choroby, ktorú organizujú Slovenská Alzheimerova spoločnosť v spolupráci s centrom Memory.

Podujatie sa koná každoročne pri príležitosti Svetového dňa Alzheimerovej choroby a je určené všetkým profesionálom a odborným pracovníkom angažujúcim sa v oblasti zdravotnej a sociálnej starostlivosti o ľudí s demenciou.

Domov jesene života reprezentovali aktívnou účasťou PhDr. Judita Uličná a PhDr. Katarína Chandogová.  V prednáške prezentovali skúsenosti s využívaním terapeutických bábik pri práci s klientmi, ktorým bola diagnostikovaná Alzheimerova choroba. Nakoľko DJŽ patrí medzi prvé zariadenia, ktoré terapiu s bábikami využívajú, téma a skúsenosti, ktoré boli prezentované prítomných zaujali.

 
Viac vo fotogalérii
Kontakt: Tomáš Zaťko
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 8.10.2012 / 8.10.2012

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 
 

Hlavná ponuka

Preskočiť ponuku  

Informácie v päte

Teraz ste v móde "Bez grafiky". Prepnutím do grafického zobrazenia zobrazíte štandardnej verzii webu.

 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies